Uutiset

Pasien kevätkarkelot ovat jälleen tulossa ja tänäkin vuonna ne kestävät koko viikon 24.-29.5.2021. Alla voit selata myymälästämme löytyviä tarjouksia.

TUNTUMA 1000

08.02.2021

Nyt saatavilla uutuuskäsine, joka on äärimmäisen ohut ja mukava, kuin työskentelisit ilman käsineitä! Käsineet voi tarvittaessa desinfioida vaikuttamatta sormituntumaan ja pitoon. Käsine sopii erinomaisesti tarkkuutta vaativiin tehtäviin ja esimerkiksi kauppareissuille suojakäsineeksi. Koot 5-11.

Jälleen vuosi lähenee loppuaan ja tuttuun tapaan myymme ilotulitteita sen juhlistamiseen. Valikoima löytyy ilotulitelehdestä, jotka on jaettu koteihin, sekä osoitteesta www.ilotulitus.fi.

Alla voit selata uusinta Värikkäät kesäkuvastoa. Osa tavaroista on toimitusmyyntinä. Tarjoukset ovat voimassa 31.8.2020 tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi joudumme valitettavasti perumaan vuotuiset Pasin päivän kevätkarkelot. Pitääksemme kuitenkin perinteistä kiinni, meiltä löytyy mahtavia tarjouksia, jotka ovat voimassa koko viikon 22. Alla poimintoja tarjouksista.

Ilotulitteiden myynti alkoi tänään ja tuttuun tapaan meillä on myynnissä Suomen Ilotulitus Oy:n laajasta valikoimasta padat, raketit ja pienemmät paukut 31.12. asti. Palvelemme 27.12. 30.12. ja 31.12. kello 9-16. Tänä vuonna uutuutena Sound of silence raketti, jonka meluhaitta on matalampi, kuin perinteisissä taivaalla pamahtavissa raketeissa....

Jälleen on aika viettää Pasin nimipäivää! Helatorstaina 30.5. klo 9-15 Rautapasit myymälästämme löytyy tuote-esittelyjä, tarjouksia, sekä makkara- ja kahvitarjoilu, lisäksi jokainen vähintään 20€ arvosta ostava asiakas saa kahvipaketin hintaan 1€.